RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 74

15 березня 2024 року

День відкритих дверей у Каразінському університеті

День відкритих дверей у Каразінському університеті

9 березня у Каразінському університеті відбувся День відкритих дверей. Він приймав абітурієнтів у своїх стінах – в безпечному просторі, а також – на онлайн-платформах YouTube та Zoom, завдяки чому захід відвідали 2000 вступників.

Вони дізналися більше про університет, факультети та освітні програми, отримали відповіді на свої питання, поспілкувавшись з представниками кафедр. А також дізналися відому наразі інформацію про вступ від представника приймальної комісії, можливості самореалізації в студентських організаціях та про студентське життя в цілому від очільника студентської ради, про академічну мобільність і можливості навчатися за кордоном для студентів Каразінського тощо.

МЕВ та ТБ провів презентацію освітніх програм та можливостей, які надає навчання на факультеті. Абітурієнти поспілкувалися з викладачами та студентами, взяли участь в інтерактивах. Наприклад, у вікторині «Географічний квест міжнародного бізнесу», де змогли перевірити зання з геограії та економіки, відповідаючи на питання про історію грошей, валютні системи та компанії, що займають провідні позиції у світі міжнародного бізнесу тощо.

Дякуємо всім, хто долучився, та чекаємо у Каразінському у ролі студента! Вдалого вступу!


Фотозвіт з заходу: